Fehérvérsejt a vizeletben? Ugye nem daganat?
Figyelt kérdés
Laborban voltam az orvosom felhívott,hogy holnap menjek be,mert fehérvérsejt volt a vizeletemben...Ez mit jelent?Van valami baj?Lehet daganat????Nagyon félek írjon valaki...2012. jan. 16. 13:00
1/9 anonim válasza:
Miért volna épp daganat??? Valószínűleg hétköznapi gyulladásról van szó.
2/9 A kérdező kommentje:
Édesapám nemrég halt meg tüdörákban...Most mindent daganatnak hiszek :(((
2012. jan. 16. 13:03
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyivel több a normálisnál és milyen fehérvérsejt, de valszeg valami húgyuti vagy vese gyulladásra utal. Nem tudom ez a daganat honnan jött neked, talán van rá precedens a családban?
4/9 A kérdező kommentje:
Édesapám miatt,és azért mert nézegettem a neten dolgokat,és ott csontrákot találtam ha magas a fehérvérsejt,na ettől nem gyengén beparáztam...
2012. jan. 16. 13:06
5/9 anonim válasza:
Hát ez nem utal tüdőrákra az biztos. És ha édesapád dohányzott, te meg nem, akkor valószínűleg neked se lesz tüdőrákod.
Mindenesetre ez a vizeleteredmény tuti nem utalhat tüdőrákra.
6/9 anonim válasza:
A csontráknak semmi köze a tüdőrákhoz, ha édesapádnak genetikai komponensű tüdőrákja volt, még akkor se kell csontrák miatt aggódnod, amíg nem diagnosztizálnak, mert genetikailag nem vagy hajlamosabb rá.
És a csontrákhoz a vérben is nagyon magasnak kell lennie a fehérvérsejtszámnak, azt meg mondta volna az orvos, szal nyugi. Van egy húgyuti vagy vesegyulladásod, és ennyi.
7/9 anonim válasza:
Daganat...jézusom.
Szimpla gyulladás, majd a doki ad rá vmi. Nm kell rémeket látni.
Ha nem lenne ilyen f.s a biológia oktatás, akkor ne kapna minden ember agyérgörcsöt a fehérvérsejt szó hallatán.
8/9 anonim válasza:
A magas fehérvérsejt szám a VÉRBEN utalhat daganatos megbetegedésre.( meg gyulladásra, meg ezer más dologra) A vizeletben levő fehérje húgyúti fertőzésre vagy gyulladásra utal. Azért hívott vissza az orvos, mert antibiotikumot kell szedned.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat,így már nem aggódom.
2012. jan. 16. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!