Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehérvérsejt a vizeletben?...

Fehérvérsejt a vizeletben? Ugye nem daganat?

Figyelt kérdés
Laborban voltam az orvosom felhívott,hogy holnap menjek be,mert fehérvérsejt volt a vizeletemben...Ez mit jelent?Van valami baj?Lehet daganat????Nagyon félek írjon valaki...
2012. jan. 16. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért volna épp daganat??? Valószínűleg hétköznapi gyulladásról van szó.
2012. jan. 16. 13:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Édesapám nemrég halt meg tüdörákban...Most mindent daganatnak hiszek :(((
2012. jan. 16. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyivel több a normálisnál és milyen fehérvérsejt, de valszeg valami húgyuti vagy vese gyulladásra utal. Nem tudom ez a daganat honnan jött neked, talán van rá precedens a családban?
2012. jan. 16. 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Édesapám miatt,és azért mert nézegettem a neten dolgokat,és ott csontrákot találtam ha magas a fehérvérsejt,na ettől nem gyengén beparáztam...
2012. jan. 16. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem utal tüdőrákra az biztos. És ha édesapád dohányzott, te meg nem, akkor valószínűleg neked se lesz tüdőrákod.

Mindenesetre ez a vizeleteredmény tuti nem utalhat tüdőrákra.

2012. jan. 16. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:

A csontráknak semmi köze a tüdőrákhoz, ha édesapádnak genetikai komponensű tüdőrákja volt, még akkor se kell csontrák miatt aggódnod, amíg nem diagnosztizálnak, mert genetikailag nem vagy hajlamosabb rá.

És a csontrákhoz a vérben is nagyon magasnak kell lennie a fehérvérsejtszámnak, azt meg mondta volna az orvos, szal nyugi. Van egy húgyuti vagy vesegyulladásod, és ennyi.

2012. jan. 16. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Daganat...jézusom.

Szimpla gyulladás, majd a doki ad rá vmi. Nm kell rémeket látni.

Ha nem lenne ilyen f.s a biológia oktatás, akkor ne kapna minden ember agyérgörcsöt a fehérvérsejt szó hallatán.

2012. jan. 16. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A magas fehérvérsejt szám a VÉRBEN utalhat daganatos megbetegedésre.( meg gyulladásra, meg ezer más dologra) A vizeletben levő fehérje húgyúti fertőzésre vagy gyulladásra utal. Azért hívott vissza az orvos, mert antibiotikumot kell szedned.
2012. jan. 16. 13:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat,így már nem aggódom.
2012. jan. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!