Az baj hogy 13 evesen neha felizgulok es be nedveaedek? Tudni szeretnem hogy milyen a szex de igazabol nem mernem meg varni szeretnek par evet
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 19:45
1/9 anonim válasza:
igen ez velemis ígyvan, de én kényelmetlenül érzem magam. (énseakarom kipróbálni még úgy 5 évig ) 12/l
2/9 anonim válasza:
Mikor olyan idős voltam, mint ti, engem is érdekelt már, bár korán érő típus vagyok. Mindig arról álmodoztam, hogy majd lesz egy helyes pasim, és elkísér majd edzésre, meg minden, igaz inkább csak az tetszett az egészbe, hogy majd irigyelnek, meg milyen jó lesz, de nem lett aztán semmi:S
3/9 anonim válasza:
Egyemmeg, de cukik vagytok :) Ez teljesen normális, tombolnak a hormonjaitok, elkezdett titeket érdekelni a saját testetek. Nincs ezzel semmi gond :)
4/9 anonim válasza:
Hát akkor várj még vele! Nem kell ezzel sehova sem sietni. :) Ismerd meg előbb a tested, meg fantáziálj jókat. Utána sokkal magabiztosabban kóstolhatsz majd bele a szexbe.
5/9 anonim válasza:
Jah ez normális, és manapság az interneten elég sok szexuális tartalmú írást, videót meg lehet nézni, amiről azért tudni kell, hogy nem tükrözik a valóságot sokban, de amíg nem szeretnél szexuális életet élni, addig bőven kielégítik a kíváncsiságod. Jobb mintha összefeküdnél valakivel mert kíváncsi vagy, aztán véletlen terhes maradnál. Szóval nyugodtan megnézhetsz pár ilyesmit, illetve ha késztetést érzel, kipróbálhatod a maszturbációt. Bár az elején csak a csiklóit ajánlom.
6/9 anonim válasza:
A Te korodban ez teljesen normális. Beindultak a nemi hormonjaid. Nyugodtan izgasd a puncidat. Azzal tudod csillapítani a szex utáni vágyad. Semmiképpen ne próbáld még ki a szexet egy jó ideig!!!
7/9 anonim válasza:
De jó, mások is vannak így:)
Nekem is gyakran elázik a bugyim, néha iskolában, vagy utcán is, ha olyat látok:)
Én sem szexelek még jó ideig, de magamat azért kényeztetem, az is jó:)
9/9 anonim válasza:
Kedves 07:17-es Válaszoló! Bizony, nagyon jó ha kényezteted magad, mert így ismered meg a saját tested és a reakcióid. Így mire tényleg lesz szexuális kapcsolatod, addigra tudni fogod mi jó Neked! Az előtted válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!