Fogyókúra 15 év körül?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és szeretnék kb. 10 kilót fogyni. Mit tanácsoltok, ami nem káros, és viszonylag gyors?2012. jan. 15. 16:57
2/11 anonim válasza:
- csoki, csipsz, lónyálak kiiktatása
- több zöld, gyümi
- napi szintű intenzív sport
3/11 anonim válasza:
Ha 15 evesen akarsz 10 Kg-t fogyi sakkor nagyin dagadt vagy szal zsirleszivas
4/11 A kérdező kommentje:
58 kg vagyok, 165 cm.
2012. jan. 15. 17:33
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:)*
2012. jan. 15. 17:34
6/11 anonim válasza:
Ilyen testalkattal egy grammot sem kell fogynod, nemhogy 10 kilót! Az adataid alapján nagyon szép lány lehetsz!!! :)
7/11 anonim válasza:
Ha fogynál, már az egészséged kockáztatnád! Előző voltam.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.:)
utolsó: szokták mondani. :) de feszesíteni mindenképp kéne, itt-ott maradt egy kis "zsír" :/
2012. jan. 16. 17:18
9/11 anonim válasza:
Egy kis zsír nemhogy baj, hanem inkább egészséges is, mert bizonyos mértékű testzsírnak kell lennie a nemi működéshez! Az előző 2 válaszoló vagyok.
10/11 anonim válasza:
Ez esetben inkább kezdj valami sportba. Az egészséges táplálkozással (kevesebb csipsz, cukrozott ital, édesség, több zöldség, gyümölcs) is csak jót teszel magadnak. Milyen sporthoz lenne kedved? Bármilyen jó, de az fontos, hogy kitartóan csináld, ne hagyd abba pár hónap után, amikor megszaporodnak a témazárók a suliban. Az is segít, ha valamelyik barátoddal együtt kezdtek sportolni, könnyebb úgy kitartónak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!