November elején volt először fehér foyásom.14 éves vagyok (akkor még 13 voltam) Mikor fog megjönni már?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 18:32
1/10 anonim válasza:
senki se orvos itt cica,readásul még nődoki se tud pontosat mondani.menj fel az ah-a.hura,ott 'tájékozódsz'.
amugy,nem turkálni akarok a magánéletedben,de miért nem anyukáddal beszéled meg a dolgot?előtte semmi sem ciki,biztos meghalgatna.legyél türelmes..énis átizgultam vagy két évet hogy jöjjön már meg,aztán a végén már nem érdekelt,és akkor jött meg mikor nem is számítottam rá.február 13án lesz egy éve:)
13L
2/10 anonim válasza:
majd ha lefekszel a barátoddal.
3/10 anonim válasza:
Valószín nem mostanában,azt mondják hogy 2 év fehérfolyás után általában,de ez mindenkinél más és más,nekem 3 évig volt folyásom és utána jött meg,de még időben vagy majd ha 18 leszel és akkor sem jön meg akkor érdemes foglalkozni vele,hogy mért nem jött meg
4/10 anonim válasza:
utolsó válaszoló: sztem már 16 éves korban is kell vele foglalkozni biztos ami biztos:)
5/10 anonim válasza:
utolsó válaszoló:hát igen utána néztem és tényleg 16 éves korban,na mindegy kedves kérdező akkor 16 éves korodig még nyugodt lehetsz
6/10 Darkkingdom válasza:
18:43-nak!
Ugye ezt te sem komolyan gondoltad!???
7/10 anonim válasza:
Semmiről nem vagy elkésve. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor kell orvoshoz menni!
8/10 anonim válasza:
szia:)
en 12 vagyok /novemberbe lettem 12/ es tegnap jott meg..eloszor 'orultem' de ma mar elegge faj..utana neztem neten es azt irjak hogy 17-18 eves korodig ne aggodj..beszeld meg anyuddal ezt a dolgot biztos megerti:))
9/10 anonim válasza:
szia:) nekem kb 2 évig volt fehér folyásom és most jött meg:S lehet, hogy neked előbb megfog jönni 12/L
10/10 anonim válasza:
18:43
Ritka nagy barom vagy ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!