13 éves vagyok, szőrös a puncim és a hónaljam, elég nagy a mellem (70/A),3,5 éves van fehér folyásom. Kb. mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 11:17
1/16 anonim válasza:
A folyás nem feltétlen a menstruáció előjele!
Ne izgulj, majd megjön.Hidd el, eljön az az idő amikor majd azt kérdezed mi a bánatért kell a nőknek havonta vérezniük :)
2/16 A kérdező kommentje:
eddig minden ismerősömnek/barátnőmnek 1 éves folyás után megjött
nkem miért nem?
2009. nov. 28. 11:31
3/16 anonim válasza:
:) igaza van az elsőnek. jajj, de hányszor fogod még a franciba kívánni a mesidet! egyébként tök változó, kinek-mikor jön meg. Én 16 voltam pl.
4/16 A kérdező kommentje:
én nem akarom, hogy megjöjjön, csak megijedtem!
2009. nov. 28. 11:35
5/16 anonim válasza:
Az előbb írtam, hogy a folyás nem velejárója a menstruásiónak
7/16 anonim válasza:
Ha legalább 1-2 éve nő a melled és szőrösödik a puncid, bármikor menstruálhatsz.
8/16 anonim válasza:
A 70/A méret ALATT még van valami egyébként? Mert az "elég nagy" erre, már megbocsáss, de erős túlzás.
9/16 anonim válasza:
Szerintem borotváld le a puncid, legyen most az a legfontosabb!
am meg ne mtudjuk mekkora a hölgyike, lehet a testéhez képest nagy a cici!
10/16 anonim válasza:
legyen nálad mindig betét/tampon , mert bármikor megjöhet!!ne halgass az elsőkre nekem is volt kb.9-10 évesen fehér folyásom.nem betegség csak azt jelenti ,hogy hamarosan meg fog jönni a menstruációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!