Az igaz hogy általános iskolában majd kapunk valami csomagot amiben betét meg hasonló lesz?
Én is kaptam, ált. suliban, középsuliban, és, amikor 1. napom megvolt fősulim mindenki kapott csomagot. Volt fiús-lányos, de nekünk volt benne tampon+betét, de még óvszer is.
Szerintem általánosban mindenhol adják. Hozzánk a helyi védőnő jött át.
Mi csak általánosban kaptunk 1-3 alkalommal. Volt benne pár betét és tájékoztató füzet (jól jön, ha az anyád nem beszél veled ilyesmiről - bár manapság már a legtöbb tininél van internet). Úgy emlékszem tamponos csak egyszer volt, külön lehetett kérni, hogy ki kér olyat, de mindenki inkább a betéteset kérte még akkor.
Nekünk az osztályfőnök osztotta ki, pl. tesióra előtt vagy után a lány öltözőben. Sosem a fiúk előtt, szerintem az azért elég buta dolog.
Persze nincs ebben semmi, röhögnek rajta a srácok pár percet, de nem nagy dolog. Ne is törődj vele, nem csak te kapsz, hanem az összes lány, szóval nem téged fognak kinevetni, nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!