Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruáció során másnak is...

A menstruáció során másnak is van olyan érzése (betétnél) hogy "kifolyik" belőlem a vér?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen érzés. Főleg ha mondjuk az iskolában, egy két órás előadás után felállok, és olyan, mintha bepisilnék, de az csak vér.Egyből rohanok a vécére, de van, ahol elég távol van.

Normális, hogy így érzem? Másnál is előfordul?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2012. jan. 12. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Igen, én is így érzem, de emiatt hülyeség tampont használni.
2012. jan. 12. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
A tamponnal is lehet ilyet érezni :)
2012. jan. 12. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Persze ez normális érzés.

Éjjel én betétezek, és úgy szoktam, ha mennem kell, hogy gyorsan felállok, szorítom, rohanok, és épp kibirom és a nagyja már a wc-be megy. Gyakorolhatod szorítani, kiengedni, és akkor hátha jobban kibirod te is a wc-ig.

Fura, dehát ilyen ez.

2012. jan. 12. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Már azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.. Nincs más, próbálok szorítani.. :)
2012. jan. 12. 15:24
 5/7 BubbleBumm válasza:
nekem is vannak ilyen érzéseim és akkor teljesen megőrülök... hétvégén reggel 2x is felkelek, egyszer kb 7-8 körül, szedem a lábaimat amennyire tudom. nem tudom, téged idegesít-e mert engem nagyon
2012. jan. 15. 15:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon idegesít, és kellemetlen érzés is. Ilyenkor este többször felébredek, hajnali 2-kor, 4-kor, és rohanok...
2012. jan. 15. 17:01
 7/7 harisnyababee ***** válasza:

Engem nem zavar, megszoktam. Jah, meg nem arra gondolok, h mensi miatt, hanem elfantáziálgatok, h más;) folydogál kifele, és így egész máshogy fogom fel. Nekem nem nyűg a mensi, mert kitapasztaltam a dolgokat, h h a legjobb. Sőt gyakran még örülök is, ha megjön, mert abból tudom, h nem vok pl terhes, meg hogy nincs semmi bajom. Ha tetszik, ha nem ez akkor is hozzátartozik a női léthez. Sok barátnőmet megmosolygom, amikor megjön nekik, és kínlódnak, meg begubóznak arra a pár napra, meg nem csinálnak semmit. Mert ezzel nem segítenek magukon, sőt sztem még ártanak is vele, mert otthon egyedül csak azon katognak, h de gáz, h megvan. Ha meg csinálnának valamit, akkor elterelnék a gondolatukat a mensiről. Ki kell tapasztalni, h kinek mi a jó(milyen betét, vagy tampon)és ugyanugy lehet csinálni a dolgokat, mint máskor. Nekem legalábbis bejött ez a hozzáállás, bízom a betétemben, soha semmi cinkem nem volt még mensi miatt. Ok, azért eltelt pár hónap a kisérletezgetéssel, de nagyon megérte.

Am nekem nem jött be ez az összeszórítós rohanok WCre mdszer, mert eléggé görcsölni kellett, míg elértem a WC-re, meg nem is sikerült teljesen visszatartani. Nem erölködök ezzel, hagyom hadd folyjon a betétbe, elvégre azért van ott, aztán meg ha már úgy érzem kifolyt minden aminek kikellett kicserélem. Reggel is detto ugyanígy: felülök, ha olyanom van elszívok egy cigit, aztán szép kényelmesen elmegyek a mosdóba. De semmiképp nem ugrok ki az ágyból amikor kinyílik a szemem, h még idejében elérjem a WCt. Annál jóval lustább vok..:)

2012. jan. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!