Viszketés. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Néhány hete kezdődött, hogy a hüvelybemenetem körül enyhe viszkető érzés jelentkezett. Van, hogy napokra elmúlik aztán újra előjön. Voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy semmi elváltozást nem lát, teljesen egészséges vagyok. De ettől függetlenül még mindig jelentkezik ez a kellemetlenség. Milyen orvost keressek fel mégis, aki esetleg segíteni tud rajtam?2009. máj. 26. 01:19
1/4 anonim válasza:
nem lehet pszichoszomatikus? ért valami stressz?
2/4 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam. Igen elég stresszes a magánéletem, elég sérülékeny lelkem van. Keressek agyturkászt? Vagy hogyan tudnám szabályozni ezt agyban?
2009. máj. 26. 04:10
3/4 anonim válasza:
Ha előjön a viszketés, hazsnálj canesten krémet. Igaz, gombás fertőzésekre kell, de ebben is segít. Idővel meg elmúlik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Kipróbálom.
De ha bárkinek van egyéb ötlete szívesen várom!
2009. máj. 26. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!