Igaz, hogy a nőgyógyász már első vizsgálatkor megvizsgálja a melleket?
Ne veszekedjetek, ostobák!
Amihez nem értetek, abba ne szóljatok bele! Tiszteljétek az orvosokat, ti kb. a seggükig nem értek fel.
Szerintem meg nagyon is igaza van.
Lediplomázik, aztán elhúz innen amíg lehet és vissza se néz többet.
Jelen pillanatban ez a legésszerűbb döntés, amit egy fiatal tehet, akármennyire is nem szimpatikus egyeseknek.
Nekem még mindig jobban hangzik, mint egy itthon maradó orvos, aki sír, hogy kevés a fizetés és ujjnyi vastag borítékokat fogad el a betegektől, hogy egyáltalán foglalkozzon is velük...
36.
Nem jó a sorrend!
1. elhúz a francba külföldre (majd az itt maradók rendbehozzák az országot, te persze ezzel ne törődj, majd a készre érkezz haza..)
2. na és ott diplomázik le a saját pénzéből, nem pedig itthon az itt addig keményen dolgozók adójából.
Ezt az országot már senki az égvilágon nem fogja rendbe hozni, néhány év és totál csőd, káosz, balkáni állapotok lesznek.
Nagyon nagyon hiú ábránd, ha bárki is mást gondol.
Ebbe jobb, ha mindenki minél előbb beletörődik.
Én már abszolút nem hiszek olyanokban, hogy nekem valaha nyugdíjam lesz, vagy akár nyugdíjas koromra olyan állásom, hogy el tudjam tartani magam.
És sajnos még csak pesszimista sem vagyok, csak próbálom reálisan nézni a dolgokat.
Épp ezért nem nagyon érdekel ki hova megy dolgozni tanulás után. Minden joga meg van hozzá (jelenleg még, nem sokáig), és ha van esze meg is teszi.
Addig kell elhagyni a süllyedő hajót, amíg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!