12 évesen már lehet használni tampont?
Figyelt kérdés
egyszer már próbáltam és felment2012. jan. 13. 19:10
1/7 anonim válasza:
Hát lehetni lehet, de nem praktikus, és azért mert amikor kihúzod sok baci szabadul fel, mert kiválóan meg tudnak rajta telepedni a bacik, és nyitott méhszájnál ez eléggé veszélyes, és elkaphatsz valamit, a másik meg az h amíg nem veszted el a szüzességed, nemérdemes sztem :)) de ezt te döntöd el!:)
2/7 anonim válasza:
Ha már menstruálsz akkor miért ne? Bár én ennyi idősen nem használtam még csak később, kb 17-18 éves korom körül.
Nem lesz tőle semmi bajod csak minden előírást tarts be a használatával kapcsolatban!
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan használd, csak figyelj rá, hogy rendszeresen cseréld.
4/7 anonim válasza:
És még azis fontos, h ha a tudod, akk lehetőleg minél többször cseréld, de 8 órán belül már KELL!!!:)
5/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm! :)
2012. jan. 13. 19:21
7/7 anonim válasza:
Ha felment, akkor nyugodtan használhatod, csak tartsd be az előírásokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!