14éves vagyok és szűz! Szeretnék tampont használni, egyszer régebben már próbáltam, de nem ment, csak bénáztam. Olvastam az útmutatót, de akkor sem megy, kérem, hogy mondjátok el, hogy hogyan kell rendesen feltenni? Milyen póz, ahogy könnyen megy?
Ha még nem tudod felrakni, akkor egyáltalán nem szükséges azt használnod!
Meg nem is fogsz tudni!
Tamponhasználathoz megfelelő erősségű vérzés kell, anélkül felrakni se tudod!
Ha idegesít a csörgés zörgés a bugyidban, akkor vegyél tisztasági betétet meg vigyél több bugyit magaddal amikor havibajod van.
Továbbá mindíg alaposan mossál kezet amikor oda nyúlkálsz, még pöcökpöckölgetéskor is, mert rengeteg kórságot fel tudsz oda vinni amitől iszonyú nehéz megszabadúlni a későbbiekben!
Soha ne kapaszkodj puszta kézzel buszon metrón villamoson, max kabátujjal vagy kesztyűben, és mindíg legyen nálad fertőtlenítős kézmosó folyadék
(némi hipó meg folyékonyszappan plusz víz, hacsak nem telik Bradoderm re), akár egy nasivines tubusba töltve bárhová magaddal viheted azt a pár kézmosásra elegendő mennyiséget!
A tamponok, óvszerek, betétek NEM STERILEK!
Ipari tisztaságúak, de az nem egyenlő a sterilitással!
Vannak olyan olcsóbb tamponok is amelyeket világháborús átalakított kiszuperált tölténygyártó gépsoron készítenek, nem vicc!!
Itt nem csíramentességről van szó..
Csak pl ha belecsulázik egy iparimunkás a papírdarálógépbe ami a tampon magjának alapanyagát gyártja, és előtte mondjuk volt ilyen olyan orális afférja, vagy esetleg HPV-s, vagy szemölcse vana kezén vagy akármilyen bőrgombája akkor van esély a fertőződésre, mégha csak ezredszázalék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!