Suliban, orvosi vizsgálaton általában mennyire kell levetkőzni a lányoknak? Egyszerre több ember van benn, vagy egyesével megy a vizsgálat? És tényleg nézik a nemiszervet is lányoknál?
nem kellett volna hagynotok! Szüleiteknek szóltatok?
Senki sem tiltakozott?
16/L!
De hogyan zajlott maga a vizsgálat? Először bugyira kellett vetkőzni, és utána azt is le, vagy csak a doki előtt állva/fekve le kellett kicsit húzni a bugyit? Vagy ez hogy működik? Vagy amikor lenn vizsgálnak, felül lehetett rajtad valami?
AHány ház, annyi szokás.
Nálunk csak a pólót kellett levenni, de azt is csak addig, amíg megvizsgálta a gerincet, utána visszavettük.
16/l vagyok.
Először bugyira aztán a doki 8persze miért ne férfi lenne -- --) megkért hogy vegyen le, papírja volt róla,hogy meg kell vizsgálina. Megnézte,kívül, meg széthúzta a nagyajkakat aztán megkérdezte,hogy szűz vagyok-e , meg hogy rendszeres e a vérzés stb...
16/l vagyok megint
# 12/17 Időpont ma 15:58
senki nem mert tiltakozni + semmi provokatív nem történt, nem volt szeuális vonzata az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!