Holnap lesz nálunk ORVOSI vizsgálat. Mit fognak csinálni?
Hanyadikos vagy ?
Semmi nem lesz, ne aggódjál. Ha meg megnézi a melledet, hát istenem. Akkor megnézi. Tudom, hogy kellemetlen, én is rohadtul utálom az összes orvosi vizsgálatot, meg hogy nyulkálnak hozzám. Ha meg együtt akarnak intimebb vizsgálatot, akkor nyugodtan szólhattok, hogy heló, ti ezt egyedül szeretnétek.
Mondjuk nagyban függ a suli és az orvos mentalitásától, nálunk még a szemvizsgálatra is tök egyedül emgyünk be.
Megnézik a lábad közt is.
Nyilván nem mindenki előtt csak a lányok előtt.
amugy 8.
csak pont megvan... jókor csinálják.
Pedig akkor jó lesz ha felkészülsz mert tuti nem egyesével mászkáltok be,hanem 2-3 -an!
A testünket pedig általában intim zónának nevezzük, nem magánéletnek,vagy nem tudom mire gondoltál!
Míg valaki öltözik-vetközik, akkor 1-2 bennt van!
Magasség, súly, látás, hallás, vérnyomás,esetleg EKG!
Általános rutin,amit a védőnő is csinál!
Körforgásba mentek majd be!
Persze fiuktól külön!
Heló-heló !
MIért lennének bent egyszerre ? Nálunk ilyen sosem volt, szóval ez nem általános.
Ha meg emgvan, akkor értelemszerűen nem fogod mutogatni magad ott, de úgy sem fogják ott nézegetni.
Amúgy, ha 8.-os vagy, akkor már gondolom átestél pár vizsgálaton , nem ? Akkor meg tudod, hogy hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!