Holnap lesz nálunk ORVOSI vizsgálat. Mit fognak csinálni?
Ja, amúgy eddig még sosem nézték meg a mellemet, sem ott lent.
Mondom, hogy orvosfüggő. Mondjuk én alapból egészségügyi szakközépbe járok, szóval az elég gáz lenne, ha ott vizsgálnának embertelenül.
De mondjuk ahhoz, hogy normálisak legyenek veletek, nem eü. suliba járni.
Szerintem ne stresszelj, ha többen mentek be egyszerre, akkor biztos, hogy többiek se pont veled lesznek elfoglalva, hanem saját magukkal, ők is félig pucérak lesznek és nekik is ugyanolyan kellemetlen lesz ez a helyzet. Gyorsan túl leszel rajta! :) 19 L
(Vagy esetleg maradj utolsónak, és akkor akár meg is beszélheted a dokival, hogy miért nem szeretnél alulról vetkőzni)
9.-ben nekünk bugyira kellett vetkőzni(na az kicsit sokkszerű élmény volt, mert nem tudtam előtte, mire számítsak), azóta évente egyszer vizsgálnak, csak deréktól fölfelé kell vetkőzni(már egész hozzászoktam :D), aztán testsúlyt, magasságot, vérnyomást mérnek, szemet és gerincet vizsgálnak. Rákérdeznek az első menstruációra, rendszeres-e, cigizel, fogyasztasz-e alkoholt, műtét, baleset meg ilyesmik. Ja meg egyik éven kellett vizeletet vinni.
Általánosban szerintem nekünk nem is kellett egyáltalán vetkőzni vizsgálatokra, már nem emlékszem, bocsi.
(előző vagyok)
Nálunk is 8.-ba félmeztelenre azaz bugyira kellett vetkőzni, nos én maradtam melltartóba. Kit érdekel mit pofáztak, az látszott a sportmelltartón keresztül is hogy fejlett vagyok- a bugyiba csak belenéztek h szőrösödik-e gondolom és ennyi.
Ne aggódj, maradj bugyiba és melltartóba.
Eléggé orvosfüggő, hogy hány embert vizsgál egyszerre, és hogy miket végez el.
Elvileg meg kellene nézni a magasságot, súlyt, gerinced, van-e lúdtalpad, szemedet, hallásod stb.
Sőt, még azt is, hogy rendesen megy a nemi fejlődésed.
De ezt alapból az orvosok nagy része teljesen kihagyja, nálunk pl nem volt.
Nyugodtan megkérhetitek az orvost, hogy vizsgáljon egyesével, mert nektek kellemetlen. Csak szólni kell és kész.
A puncidat meg nem fogja nézegetni, ha menstruálsz, n aggódj-.
Hát Te vagy az abnormális!
Hogy mondhatsz ilyeneket másoknak?
Tudod Te mivel vagdalozól te nagyon gügye!
Te vagy az igénytelen, félsz egy vizsgálattól!
Csak kérdezte, hogy mi volt veled,Te meg letámadod te nagyon süket!
Kívánom, hogy neked legyen egy kiadós trippered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!