Meg lehet tudni mióta vagyok fertőzött?
Figyelt kérdés
Clamidyám van .. kezelik már most.. de azt meg lehet valahonnan tudni hogy mióta vagyok fertőzött ? két hét múlva megyek vissza kontrollra és meg fogom kérdezni a dokimat is de az még olyan messze van.. tudja valaki ? :S2012. jan. 12. 16:40
1/2 anonim válasza:
Én csak annyit tudok,h 7-21 napos lappangási idő után jelentkezhetnek a vezető tünetek(fájdalmas vizelés,közepes mennyiségű fehér vagy áttetsző, nyálkás folyás). Azért nehéz megállapítani,h mikor fertőződtél meg,mert sok esetben tünetmentes és csak a szövődményekre figyelnek fel v esetleg később jelentkeznek a tünetek.
Jobbulást!!
2/2 A kérdező kommentje:
Az a szép az egészbe hogy nekem tüneteim sem voltak.. csak néztem egy műsort ahol erről a fertőzésről volt szó és ott is mondták hogy van akinek évekig is lappang.. és nincs tünete.. úgy gondoltam lassan 23 évesen .. azért már előfordult hogy nem védekeztünk gumival mert már gyógyszert szedek.. és ezért kértem az orvosom hogy csináljuk már meg.. szerencsém volt hogy eszembe jutott ez :/ :S de nem tudom mikor a fogamzásgátlóhoz csináltattak nekem egy teljes vérképet annak ki kellett e volna mutatnia.. mert akkor tudnék viszonyítani hogy előtte történt e vagy utána.. és köszönöm a jó kívánságot :)
2012. jan. 13. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!