Most tényleg az én hibám, és én vagyok fertőzőtt?
Figyelt kérdés
Mensi előtt mindig mindenhol viszketek,ott lent is. De voltam dokinál,kenetet vett,azt mondta semmi fertőzés,egészséges vagyok. Ez volt múlthéten. Aztán megjött a mensim, a viszketés elmúlt. Erre ő bejelentette hogy vörös a pénisze és viszket,és hogy biztos tőlem kapta el mert én vagyok gombás. Komolyan mondom majdnem elsírtam magam, mert tudom hogy tiszta vagyok orvos is megmondta,és sosem volt még gombám. Holott több mint egy hete nem is szexeltünk. Most tényleg én vagyok igénytelen,és gombás a tudtom nélkül? és az orvos hazudott? teljesen magam alatt vagyok,és szégyenlem magam... sőt így még nem alázott meg senki.2011. nov. 26. 20:36
1/6 A kérdező kommentje:
barátom bejelentette*
elnézést a hibákért de ideges vagypk
2011. nov. 26. 20:36
2/6 anonim válasza:
Ha még gombás is lennél, az nem igénytelenség!!! Szerintem inkább a barátod félrekefélt és elkapott valamit.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon savas a hüvelyváladékod.
4/6 A kérdező kommentje:
De eddig érdekes nem volt semmi baja...pedig már majdnem 2 éve vagyunk együtt.
Köszönöm a válaszokat
2011. nov. 26. 20:50
5/6 anonim válasza:
A gombát egy nyilvános wc-be is el lehet kapni!!!
6/6 anonim válasza:
én is épp így voltam, mint te...elmentem a dokihoz, h viszket és adjon rá valamit, erre mikor végeztünk, mondta, hogy majd a szűrés leletekért jöjjek meg blabla és mehetek... én meg kérdeztem, hogy de nem ír fel valamit a viszketésre? azért jöttem...erre nagy meglepve bevágta, h semmi bajom, se gomba, se fertőzés...biztos a fogigátlótól viszketek
nem nyugtatott meg...most is bennem van, h mi van, ha a párom elkap valamit... de az is igaz, h el lehet kapni akár egy mosdóban is, vagy az is lehet, h már régebbről volt neki valami, csak most van tünete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!