Nektek milyen menstruációs görcseitek szokott lenni?
Figyelt kérdés
12/L2012. jan. 10. 12:18
1/7 anonim válasza:
periodikus, bár én azok kevés szerencsések közé tartozom, akik nem görcsölnek sokat.
Alhasban fáj és néha feszülő mell jellemez. 16/L
Neked?
2/7 anonim válasza:
szinte semmilyen, előtte való és első nap nagyon kicsit nyom a hasam és ennyi 20
4/7 anonim válasza:
van hogy nagyon erős az általába azért mert felfáztam de van olyan is hogy alig
5/7 anonim válasza:
Alhasamban nagyon erős, ami kisugárzik a derekamba, mintha le akarna szakadni.
17/l
6/7 anonim válasza:
Nekem nem görcsöl, csak fáj egy kicsit, aztán az is hamar múlik.
7/7 anonim válasza:
Nekem már előtte 2-3 nappal eléggé görcsöl az alhasam ami kisugárzik a derékba, mikor megjön ez sokkal erősebbé válik (általában a mensturáció 3. napjáig és mindig 7 napig tart), néha hasmenésem is van, de már többször volt rá példa hogy annyira görcsölt a hasam hogy sírtam, gyógyszer se nagyon enyhítette és ha fel akartam kelni elkezdtem szédülni és ha nem feküdtem volna vissza elájulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!