Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok szerintetek forduljak...

Lányok szerintetek forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
14 vagyok. 1 éve van mensesem . A baj az, hogy 11 napig szokott tartani. Ez szerintetek normális? Anyának sem 3 nap de azért nem 11 !Tudom ,hogy páran vannak még ezzel a problémával. Nagyon gyakori az ilyesmi? Később rövidebb lesz? Ha ez számít első 5 napban kb azér telég sűrjen kell cseréljem.Régen olyan is volt, hogy 6. napon semmi, medencézni is tudtam de már nincs ilyen téren szabadnapom. Kérlek ne íjjesszetek nagyon rám :-s. Előre is köszi :)
2012. jan. 10. 00:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
az öt nap az átlag... ismerek olyat akinek három, olyat akinek egy hét... ne aggódj, fölösleges
2012. jan. 11. 01:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem kb 8 napig tart, de képzeld el hogy még a 4-5 napon is erős a vérzés. És hát elég sz*r mindig olyan lesz a bugyim. Amúgy még nekem se állt be rendesen, van hogy késik, van hogy előbb jön meg. 16L
2012. jan. 11. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!