Lányok szerintetek forduljak orvoshoz?
Azért a biztosnság kedvéért szerintem menj el orvoshoz, ha nincs semmi baj,akkor legalább megnyugtat a tudat:)
Gyermeknőgyógyászhoz is tudsz menni, mert még 18 alatt vagy.
Ilyen idősen ez még normális. Ha a vérszegénység tüneteit észleled, akkor menj először háziorvoshoz, és kérj vérvizsgálatot, és ha tényleg vérszegény vagy (és egészségesen étkezel!), akkor talán indokolt nőgyógyászhoz menni
ha amúgy semmi bajod, akkor ha még 17 éves korodra is ilyen, és más miatt még nem voltál nőgyógyásznál, akkor majd menj el akkortájt
de egyébként egy növésben lévő tini ciklusába nem jó bekavarni, ezért se jó nekik fogamzásgátlót felírni, hisz még a méhük is fejlődésben lehet, és a foggátló azt teljesen leállíthatja. szóval szerintem egyelőre hagyd, hogy rendezze magát a szervezeted, most sokat változik még a tested, a ciklusod is alakulhat
nekem is pl eléggé megrövidültek és gyengébbek lettek a menstruációim miután kiléptem a tinikorból.
Szóval hacsak nem vagy súlyosan vérszegény, teljesen fölösleges orvoshoz menni, vagy bolygatni a ciklusod.
Előttem szólóval egyetértek.
Amúgy szoktál rendszeresen mozogni? Tinikoromban csináltam olyanokat, hogy pl. ha tudtam, hogy pont azon a héten jönne meg, mikor osztálykirándulunk, elkezdtem pár héttel előtte minden nap edzeni egy kicsit (mert hogy ettől majd előbb jön meg, mert a folyamatok felgyorsulnak).
Nemcsak hogy előbb jött meg, de nem fájt a hasam
ÉS: rövidebb ideig tartott(!)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!