Mennyit fogok még nőni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan idős, sőt... csak 12 éves, májusban leszek 13. 159 centiméter vagyok (tavaly óta 2 centimétert nőttem). Lehet, hogy a kérdés rosszul van megfogalmazva, de jobban nem tudtam.:S A neten mindenhol azt olvasni, hogy a lányok előbb nőnek, de a gyógyszerész azt mondta, hogy a lányok később?! Na, mindegy, nem ez a lényeg, hanem, hogy ugye még fogok nőni, csak most, hogy hideg van, meg előbb sötétedik, alig vagyok kint, hétvégenet megyek mamámékhoz, és, még amikor reggel megyek suliba, meg amikor jövök haza. Meg úgy tudom, hogy tavasszal és nyáron könnyebb nőni, sokkal több napsütés, több sportolási lehetőség, friss levegő és nem fagysz meg. Anyum 170 centiméter, apum 180 centiméter. Az átlagnál állítólag magasabb vagyok 4 centiméterrel, ha meg 13 leszek és ugyanígy csak (?) 159 centiméter, akkor is 2 centiméterrel magasabb leszek az átlagnál. Legalább szeretnék 170-175 centiméter. Testvérem 165 centiméter, és szerintem ez nem azt jelenti, hogy én is annyi leszek, mert ismerek olyanokat, hogy a kisebb testvér a nagyobb. Nem szeretnék kicsi lenni. Köszönöm az értelmes válaszokat 12/L.2012. jan. 9. 18:46
1/6 A kérdező kommentje:
Ja még az, hogy hallottam olyat is, hogy a nagyszülők magassága is számít valamennyit. Apukám anyukája-apuka és anyukám-apukája is kb. ugyan olyan magasok, mint szüleim. Keresztapukám (anyum testvére) magasabb egy jó 5-10 centivel nem tudom. Leírnátok, hogy nektek apukát, anyukátok, esetleg, ha van testvéretek hány cm, és te mennyi vagy? Köszi, bocsi, ha hosszú.
2012. jan. 9. 18:47
2/6 anonim válasza:
Én csak azon részre válaszolok, a lányok befejezik a növést 18 éves korukra, a fiúk azok 25 éves korukig nőnek. A mi családunkban mindenki olyan egyforma-forma magas, gyerek, szülő, nagy szülők.
3/6 anonim válasza:
Még felnőtt nőknek is jó ez a magasság. Az sem lenne baj, ha már nem nőnél, de úgyis fogsz még. Judy a Groovhaus énekesnője pl. 155 centi.
4/6 anonim válasza:
Én viszont épp azt szeretném,hogy max. csak 168-172cm legyek. Anyukám csak 165cm, apukám meg 180cm. Most 12 éves vagyok 163 cm. (Tavaly óta én is csak 2cm-t nőttem.) Ha gondolod írj privátot és beszélgethetünk. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Nem tudom, én szeretnék magas lenni! Így is néha nekem jönnek, mert nem vesznek észre?!:D://
2012. jan. 28. 19:05
6/6 anonim válasza:
Ez normalis magassag egy lanynak sot talan tul nagy.En 14 leszek majdnem 1 honap mulva es 178cm magass vagyok.Igaz kosarazok 4 eve lehet ez is szamit.(apum 181cm. anyum 163)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!