Sophie12 kérdése:
Félek helhelyezni a hüvelykúpot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gombás fertőzésem van, és kaptam rá kúpot. Próbálkoztam már, de fáj nagyon, anyunak nem engedem, hogy úgy hozzáérjen, de nagyon nagy folyásom van és viszket is. 14/L2012. jan. 9. 15:24
1/12 anonim válasza:
a hüvelykúp elvileg csúszik.lazítsd el magad.feküdj el húzd fel a lábad és úgy próbáld. de ezt nem este kell felhelyezned?
2/12 anonim válasza:
Már bocsi, de nem fogsz belehalni, jól ki van az találva. Gondolom van hozzá használati útmutató, próbálkozz aszerint, jobb mintha gombás maradnál...
3/12 A kérdező kommentje:
de igen, este. csak én nem merem.töre félek.meg fáj is kicsit.
2012. jan. 9. 15:37
4/12 anonim válasza:
ne élj ennyire.az egész kb: 3mp! muszáj,mert különben nem gyógyulsz meg..
5/12 A kérdező kommentje:
és... lehet kézzel is, ugye?
2012. jan. 9. 15:54
7/12 anonim válasza:
Lazulj el! Muszáj feltenni, különben nem gyógyulsz meg, sőt rosszabb lesz!
8/12 A kérdező kommentje:
igen, iylen kis izét, hogy odarakom, megnyomom és bemegy... de valahogy kézzel könnyebbnek tűnik.. [link] ilyen ami a képen van
2012. jan. 9. 16:12
9/12 tetris válasza:
Nem kell félni, befér az! De ha nagyon aggódsz, akkor egy tiszta késsel hosszában félbe is vághatod a kúpot, hogy keskenyebb legyen. Akkor két felet kell bedugni.Muszáj megtenned, mert csak így fogsz meggyógyulni! Sok sikert!
10/12 tetris válasza:
A képen egy applikátor van, ami azért nagyon hasznos, mert a hüvelybe sokkal mélyebbre tudod vele felhelyezni a kúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!