Canesten hüvelykúpot lehet úgy betenni estére, hogy tampont is használok?
Hát, nem vagyok gyógyszerész, de én is úgy tudtam, h menszesz alatt nem lehet ilyesmit. A biztonság kedvéért olvasd el azért a betegtájékoztatót is, hátha félreértettél vmit, vagy a gyógyszerész nem értette jól a kérdést!
De ha mindenképpen fel akarod tenni a hüvelykúpot, szerintem inkább betétet használj éjszakára.
Előző vagyok. Bocsi, de két klikkelésből megtaláltam a válasz (igaz, nem ez volt a kérdés)
"2. TUDNIVALÓK A CANESTEN KOMBI ALKALMAZÁSA ELŐTT
Ne alkalmazza a készítményt:
- Klotrimazol ill. cetilsztearilalkohol és bármely másik összetevővel szembeni túlérzékenység.
- Menstruáció ideje alatt. A hüvelyi kezelést a menstruáció kezdete előtt be kell fejezni."
Forrás: [link]
TILOS használni. Attól, hogy a gyógyszerész hülye, neked nem muszáj annak lenni. A gyógyszergyár jobban tudja, hidd el.
Nyitottabb a méhszáj, a gyógyszernek semmi keresnivalója a méhedben. Még a nyomának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!