Régebben 5-6 napos volt a mesntruációm és elég erősen véreztem de mostanában 2 max 3 napos és nem mondhatnám soknak a vér mennyiségét!Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Peteérésem szerintem van mivel olyankor mindíg erősebb a folyásom a 14. nap környékén és az állaga is változik.Majdnem mindíg a 28. napra pontosan megjön akkor mi lehet a baj?2009. máj. 24. 13:23
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek semilyen gyógyszert
2009. máj. 24. 13:31
3/4 anonim válasza:
És fogytál mostanában többet, mert nekem egyszer, mikor sokat adtam le, akkor imaradt a vérzésem.
3 nap még oké lenne, de 2-t már kevésnek tartok, ha itt nem kapsz választ, akkor menj el nőgyogyászhoz!
4/4 A kérdező kommentje:
Régebben naponta sportoltam versenyszerűen most volt egy 6 hónapos kihagyásom és tény hogy ez alatt a 6 hónap alatt szedtem fel pár kilót és az étkezésem is megváltozott de 3 hónapja újra elkezdtem sportolni bár most elég rendszertelenül étkezem.Mostanában elég sok stressz ér bár az régebben is volt nem tudom mi lehet a baj.Azt hittem ha folytatom a régi életmódomat majd visszaáll a mensim de semmi:S
2009. máj. 24. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!