Mi befolyásolja a vérzés mennyiségét, illetve, hogy mennyire fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Hormonok? Az, hogy mennyit mozgok? Vérmennyiség? Vagy micsoda? Ez nagyon érdekelne, ha valaki tudja, írjon. Köszi:)2011. szept. 3. 08:45
1/2 anonim válasza:
Nekem az eddigi 5 év alatt már minden volt. Volt, hogy annyira fájt, hogy szinte sírtam,mozdulni is alig bírtam, csak két gyógyszer bevétele után lettem jobban és később is vettem még be egy-két gyógyszert, és volt olyan is, hogy még egész tűrhetően fájdogált és egy gyógyszer elég volt.
Barátnőm rendszeresen sportol mégis neki is van olyan, hogy rettentően fáj.
2/2 anonim válasza:
Személyiségfüggő, de akik fogamzásgátlókat szednek, megváltozik am enstruációjuk. Pl nekem is.
Tavaly kezdtem el szedni és azóta nem volt olyan, hogy ömlött belőlem a vér, pedig eleinte egy hétig kb Niagara volt. De én a szexuális éltem miatt kezdtem le szedni, ugyhogy ezt ne vedd megoldásnak, nem tudom hogy állsz a tabletta szedés gondolatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!