Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, ha nem megyek dokihoz a...

Baj, ha nem megyek dokihoz a felfázással?

Figyelt kérdés
Megint fel vagyok fázva, eléggé hajlamos vagyok rá sajnos. Állandó vizelési ingerem van, és fáj ha pisilek. A múltkor is ez volt, akkor a doki egy rózsaszín dobozos port írt fel, amit 1x kell meginni. Most nem szeretnék elmenni, ezért cickafark teát iszom. Beválhat? Elmúlik holnapra a felfázás? Gond, hogy nem megyek dokihoz?
2009. máj. 24. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha lány vagy,akkor ne játssz vele,mert a későbbiekben meddőséget okozhat!!!Ha 1szer felfáztál,utána már könnyen kijön sajna!

22/L

2009. máj. 24. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is fel vagyok éppen fázva, én is cickafarkazom+tőzegáfonyakapszulát szedek. én is hólyaghurutra hajlamos vagyok, évek óta. fölösleges dokihoz mennem, és úgyis csak újabb lórúgás antibiotikum adagot írna fel. én ezért nem megyek. nálam viszont már végeztek vizettenyésztést, csomó vizsgálatot. ha nálad ilyen még nem volt, ezt el kéne végeztetni.
2009. máj. 24. 13:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, még nem volt ilyen nagy kivizsgálásom. Mondjuk én 2-3 havonta fázok fel, és örököltem a hajlamot, mert anyum is állandóan felfázik, ha szoknyában van, vagy ha nem vigyáz. Ő soha nem ment orvoshoz, mégsem lett meddő. Én eddig mindig voltam dokinál, de most nem akarok menni, mert ha holnap kérnék időpontot, akkor csak hétvége körülre kapnék, addigra meg gondolom helyre jövök. Most csak annyi volt a bűnöm, hogy 35 fokban szoknyában voltam.
2009. máj. 24. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj elmenned, hiszem az orvos sem fog olyan gyógyszert tudni adni, amitől sosem fogsz később felfázni. Elég ha cickafark teát iszol, holnapra nem biztos hogy elmúlik, de hamar elfog.
2009. máj. 24. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem vizsgálták ki alaposabban, akkor mindenképp el kell menned.
2009. máj. 24. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy adag kamilla teát és borogasd vele ott lent! Utána tegyél rá meleget! És rengeteg folyadékot igyál!
2009. máj. 24. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ajánlom, hogy idd meg az azt a rózsaszín gyógyszert, mert én is azt kaptam, ha felvoltam fázva, és azóta (lekopogom), de nem voltam felfázva. Azaz 1 éve hat a gyógyszer!!!! Ja és menj el dokihoz, mert nagyon fogsz szenvedni, ha ujra és ujra kijön, és majd tisztán vérrögöket fogsz pisilni (velem már megtörtént párszor, szörnyűűű)!!!!
2009. máj. 24. 17:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Ittam már 2x olyan rózsaszín gyógyszert, meg még előtte vért pisiltem, kb 1 éve. Most csak a pisilés fáj.
2009. máj. 24. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Remélem tudok segíteni!

[link]

2009. máj. 25. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!