Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ngyon fáj a hasam, megvan,...

Ngyon fáj a hasam, megvan, ennyire még sosem fájt, valami ötlet amitől jobb lehetne?

Figyelt kérdés
Nospa nem segít, más nincs, izzadom, remegek, forró zuhany se jó, hányingerem van, mindjárt elájulok
2012. jan. 8. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? próbáltad már hogy amúgy is görcsölsz-e? mert sok lánynak erősebbek a görcsei ha tampont használ:s
2012. jan. 8. 22:43
 12/15 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy aki rendszeresen tampont használ, annak egy idő után görcsölni fog a hasa tőle. Én kb 3 éve használok tampont, és egy fél éve mindig nagyon fáj, mikor megvan. Lehet, hogy kamu pletyka, de nekem ez van. Ha összegömbölyödsz, felhúzod a lábaidat, attól enyhül a görcs, amúgy nekem sem használ gyógyszer... De csak az első nap nagyon rossz, kitartás:)
2012. jan. 9. 00:54
 13/15 harisnyababee ***** válasza:
Próbáld meg betéttel, én amióta visszaálltam betétre egyszer nem görcsöltem. Valszeg a tampon miatt van ez nem bírja a szervezeted. Próbáld ki otthon, meg éjszakára, h betétezel, tampont meg csak akkor ha mész valahova. Ha más nem legalább egy próbát megér a dolog, rosszabb úgysem lesz tőle max csak jobb lehet, főleg ha már a gyógyszer sem segít. És ha ez sem jönne be akkor még mindig visszaállhatsz a dugaszra. Ja és ha kipróbálnád a betétet légy türelmes, nem egy óra alatt múlik el minimum várj 4-5órát vele, és ha akkor sem javul a helyzet, akkor más megoldást kell keresned. Kitartás, és jobbulást!
2012. jan. 9. 12:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Én úgy szoktam, hogy csak iskolába meg ha megyek valahova, akkor használok tampont és úgyis csak ha nagyon megvan. Régebben inkább úgy éreztem, hogy kevésbé görcsölt attól. Viszont anyukám is mondta, hogy mikor tizenéves volt, hányt néha annyira görcsölt :/
2012. jan. 9. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor örökölhetted is. Sajnálom hogy ilyen "szerencsés" vagy :(
2012. jan. 10. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!