Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ngyon fáj a hasam, megvan,...

Ngyon fáj a hasam, megvan, ennyire még sosem fájt, valami ötlet amitől jobb lehetne?

Figyelt kérdés
Nospa nem segít, más nincs, izzadom, remegek, forró zuhany se jó, hányingerem van, mindjárt elájulok
2012. jan. 8. 14:56
1 2
 1/15 anonim válasza:

Én is így voltam 2 hete, mert fel voltam fázva, és amiatt a görcsök erősebbek voltak!

Én Algopyrint vettem be! De nem biztos, hogy van otthon neked, esetleg Algofelx M?

2012. jan. 8. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
algoflex-m + forró víz KÁDBA!
2012. jan. 8. 15:00
 3/15 anonim válasza:
Ha nincs más gyógyszer, akkor valakivel hozatnod kéne a gyógyszertárból Algofelx M-et! Gyógyszer nélkül sokára fog elmúlni. :( Esetleg vasalót törölközőbe tekerve felmelegíthetsz és ráteheted a hasadra, ha nincs melegítőpárna vagy ilyesmi.
2012. jan. 8. 15:03
 4/15 anonim ***** válasza:
A forró víz VÉRBŐSÉGET okoz, amitől az ilyen erős görcsök csak ERŐSÖDNEK. Igyál egy meleg teát, állj négykézláb, és hintázz picit. Tudom, hogy ilyenkor se ülni, se feküdni nem jó, ezért egy ici-picit sétálj fel-alá a lakásban óvatosan. A cickafark tea lenne még igazából jó, ha van otthon b6, illetve b-komplex vitamin akkor gyorsan dobj be belőle kettőt, az is enyhíti az émelyést egyrészt, másrészt megszünteti az izomösszehúzódást.
2012. jan. 8. 15:04
 5/15 anonim válasza:
A cickafark tea akkor hat, ha előtte issza hetekig Azért mert most meginna eggyel, még nem hatna. Meg biztos nincs otthon. Írta, hogy más nincs.
2012. jan. 8. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is igyvoltam 1-2 hete azthittem esténként hogy meghalook!!!Szó szerint!!Nagyon fájt a hasaam!!igyál sima kamillateát cukor és citromlé nélkül!!Hidd el segíteni fog!!!
2012. jan. 8. 15:08
 7/15 anonim válasza:
Nem fog egy tea azonnal segíteni... Én gyógyszerellenes vagyok, de ilyenkor csak gyógyszeres fájdalomcsillapító hat.
2012. jan. 8. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:
No-Shpa+C-vitamin.
2012. jan. 8. 16:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a tampontól görcsölsz.
2012. jan. 8. 17:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Tampontól nem szokásom görcsölni, no-spa semmit nem hatott úgyhogy úgy érzem azzal nem terhelném a májam feleslegesen, van egy szem algoflex m-em de csak a rózsaszín, viszont ha azt veszem be no-spával? Kamillatea sajnos nincs, viszont aludtam és most egy fokkal jobb.
2012. jan. 8. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!