Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az űrhajósnők hogy menstruálnak?

Az űrhajósnők hogy menstruálnak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy hogyan? Úgy mint a többi nő. Ha rövid időre mennek fel, akkor gondolom egyet kihagynak, hogy egyszerűbb legyen. Ha hosszabb időre, akkor menstruálnak mint a földön.
2009. máj. 24. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Utána kéne nézni, de szerintem jobban járnak, ha teljesen kiiktatják a menstruációt, a különböző erőhatások ígyis úgyis eléggé kikészítik a szervezetet, nem ezen a "kis" hormonmennyiségen múlik, viszont ha menstruálnának, az nagyon megnehezíteni az ottani dolgukat.

De mint mondtam ez csak tipp :)

2009. máj. 24. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már én is gondolkodtam. Hát kicsit gázos lehet mikor elrepül, ott lebeg a véres betét. Meg lebeg a kuka fölött! :)

De amúgy meg tök jó, mert nem kell polc, minden lóg a levegőbe.

2009. máj. 24. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából azt nem tudom hogyan pisilnek, meg fürödnek???
2009. máj. 24. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekik az űrutazás idejére orvosok bizonyos gyógyszerekkel (gondolom hormonkezeléssel vagy ilyesmi) "elmulasztják", amikor meg itthon vannak a Földön akkor ugyanúgy, habár szerintem ettől elég rendszertelen lesz.
2009. máj. 24. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
egy speciálisan erre a célra kialakított fülkében fürdenek orrcsipesszel hogy nehogy belélegezzék a vizcseppeket. ( könyvbe olvastam)
2009. máj. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!