Az ikrek hogyan menstruálnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, gondolom nem pontosan egyszerre jön meg nekik (egypetéjűekre gondolok) Viszont ha egypetéjüek, akkor azonos időben kellene nekik megjönni, nem? Csak úgy érdekel :D Nincs ikrem.2011. jún. 24. 13:51
2/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerre jön meg nekik. AKik szoros barátságban vannak, nekik is egyszerre jött meg. Például a koliban egy szobában egyszerre menstruáltunk :D
3/10 A kérdező kommentje:
hát igen, érdekes. :) néztem egy filmet, amiben ikrek voltak, és így eszembe jutott. furcsa. :)
2011. jún. 24. 14:06
4/10 anonim válasza:
Háát azért a fejlődést ,a hormonok változását sok minden befolyásolhatja szerintem.
Attól még hogy ikrek,nem biztos hogy ugyanolyan az életmódjuk(táplálkozási szokások például vagy szexuális fejlettségük).
De végre egy érdekes kérdés.
5/10 A kérdező kommentje:
igen, ez mondjuk bennem is felmerült, hiszen azért mégse ugyanaz a két (vagy esetleg több) lány.
2011. jún. 24. 16:21
6/10 anonim válasza:
Az első menstruáció időpontja különbözhet, de később összehangolódhat, különösen, ha osztálytársak is.
7/10 anonim válasza:
Nekem van egy ikertestvérem, de kétpetéjűek vagyunk. A tesómnak kb fél évvel előbb jött meg, mint nekem. Mára már teljesen együtt menstruálunk, nem tudom miért és hogyan. :))
De az is érdekes, hogy olyan dolgok is előfordulnak nálunk, amik csak egypetéjű ikreknél. Pl egyszerre akarunk megvenni valamit, amikor 150 km-re vagyunk egymástól stb.
19/L
8/10 A kérdező kommentje:
igen ez nagyon érdekes lehet. :D
2011. jún. 25. 21:40
9/10 anonim válasza:
sok embernél már működik a telepátia.Persze tudat nélkül.Szerintem.
10/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon érdekes kérdés. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!