Segítségre lenne szükségem?
Szia!
Ha véres lesz a bugyid, gyorsan öblítsd ki hideg vízzel, csak egy halvány folt marad utána, amit a mosószer kivisz.
Ezt ne szégyelld apukád előtt, bár nem tudom milyen a kapcsolatod vele, de ő is ember, tisztában van ezekkel a dolgokkal, és ha segíteni nem is tud, azért nem baj, ha tud róla, hogy a kislány nagy lány lett! :))
A betéttel kapcsolatban. Vedd le a betétet a papírról és ragaszd a bugyidra mielőtt még a szárnyakon levő ragasztócsíkot is eltávolítanád. ha helyén van, után vedd le a szárnyakról és hajtsd vissza őket a bugyid aljára. Remélem érthetően írtam le. A kényelemről annyit, hogy sajna ez nem a legkényelmesebb viselet, nekem hónapok kellettek, hogy megszokjam, most 29 éves vagyok, de a mai napig utálom, ha tehetem kerülöm (Te meg még inkább a tampont kerüld) a mai napig kényelmetlennek tartom.
Szóval könnyen meglehet, hogy jól raktad be, egyszerűen új dolog és kényelmetlen!
Apukáddal pedig beszélj nyugodtan, hiszen úgyis rájön előbb utóbb, és a betéteket is észre veheti a szemetesben. Az 1 hét alatt jó pár kerül majd oda!
jajj Te szegény... nincs semmi baj, örülj neki, h ezen a szép napon Nagylány lettél ! nézzük csak:
betét:
- ülő helyzetben told le a bugyid a térdedig, és igazitsd úgy, h egy ici-picit feszes legyen. ne legyen gyűrött.
- a betétet nyisd ki, távolíts el az aljáról a papírcsíkot, és a ragasztós felét óvatosan nyomd rá a bugyidra.
Feltételezem, most azért kényelmetlen, mert följebb, vagy lejjebb van. Úgy kell elhelyezni, h kb a hüvelynyílásodnál legyen a betét közepe.
Úgy tudod eltalálni a pontos illesztést, h míg rajtad van a bugyid nézd meg, h kb hol van szeméremcsontod (pl. a bugyi tetejétől 4 ujjnyival lejjebb) Mikor beragasztod a betéted úgy tedd, h ezen a pontnál legyen a betét eleje.
Menni fog, ügyes vagy!
bugyi:
hideg vízzel mosd ki, dörzsöld a foltot mosószerrel. Ha van fehérítős mosószer, akkor azzal.
Ha nem jönne ki, akkor száríts meg pl radiátoron, aztán próbáld újra, máskor nyugodtabb körülmények között.
És attól ne félj, h apukádnak mit mondj a foltról. Tudja, h abban a korban vagy, h menstruálni fogsz. És lehet, h ő jobban zavarban lesz, mint Te.
csak ügyesen..! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!