13/l vagyok. Szerintetek nagy gáz, ha ennyi idősen az Anyukám a hányás ellen kúpot akar adni?
Figyelt kérdés
Valami vírusos bajom van, egész nap hányok, nem tudok enni, az Anyukám azt mondta, hogy ha holnapig nem múlik el, akkor elmegy a gyógysz-ba és kúpot fog nekem adni, nem tudtam lebeszélni erről, de nagyon cikis,utálom.Mit csináljak?2012. jan. 7. 20:44
21/33 anonim válasza:
akkor csináld úgy magadnak h ő is ott van és így látja h megcsináltad.
22/33 A kérdező kommentje:
túl vagyok rajta végre, remélem jobban leszek tőle.
2012. jan. 7. 22:33
23/33 anonim válasza:
Ugye, hogy nem is volt olyan rossz! Soha ne tartsd cikinek, mert nem is az!
24/33 A kérdező kommentje:
igazad van, ma reggel is kaptam egyet, már jobban vagyok, csak egy kicsit gyenge.Azt mondta Anyu,hogy még este ad egyet, aztán több nem kell. Remélem, hogy nem lesz többet ilyen.
2012. jan. 8. 09:33
25/33 anonim válasza:
A kúp még mindig jobb, mintha infúziót kaptál volna. Előző voltam.
26/33 A kérdező kommentje:
az biztos, mert a tűt is utálom, úgyhogy sztem is inkább ez. Úgy érzem, hogy tényleg használt, csak az nem tetszett, de nagyon nem , hogy Ő dugta fel, mint egy kisbabának. Na ez volt nagyon ciki,de talán megérte.
2012. jan. 8. 09:41
27/33 anonim válasza:
Ne szégyelld anyukád előtt a saját tested. Fogd fel úgy, hogy gyógyszert vettél be, csak nem szájon keresztül, hanem a fenekeden keresztül, hiszen a kúp is gyógyszer. Az előző kettő voltam.
28/33 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jan. 8. 13:51
29/33 anonim válasza:
Akkor mit szolnál ahoz,hogy semmilyen gyógyszert nemtudsz szedni? Alányom pl mindent kihány ő kúpot kap,általába és 14! nemtartja cikinek...
30/33 anonim válasza:
Pedig ciki. Erre írtam előbb, hogy a pasijának te húzod majd fel a gumit pár év múlva??? Teljes önállótlanságra nevelés eredménye ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!