13/l vagyok. Szerintetek nagy gáz, ha ennyi idősen az Anyukám a hányás ellen kúpot akar adni?
Figyelt kérdés
Valami vírusos bajom van, egész nap hányok, nem tudok enni, az Anyukám azt mondta, hogy ha holnapig nem múlik el, akkor elmegy a gyógysz-ba és kúpot fog nekem adni, nem tudtam lebeszélni erről, de nagyon cikis,utálom.Mit csináljak?2012. jan. 7. 20:44
11/33 A kérdező kommentje:
azt hiszem nem lesz más választásom :(
2012. jan. 7. 21:13
12/33 anonim válasza:
ha csak nem akarsz egy kórházi kórteremben napokig infúzióval a karodban feküdni inkább hagyd. Ki ne utálná a kúpot, ha ha mindent kihánysz a gyógyszer is kijön és vagyis nem segített rajtad semmit. Anyud csak aggódik érted és azt szeretné, hogy meggyógyulj, nem macerálni akar.
Amúgy könnyen lehet, hogy holnapra kutya bajod, újabban ez az egynapos hányós vírus terjed!
Jobbulást
13/33 anonim válasza:
fent van már? ugye túl éled. A fórum amugyis névtelen, szóval örülnöd kéne, hogy törõdik veled...
14/33 A kérdező kommentje:
elment az ügyeletes gyógyszertárba,nemsokára jön és hozza. Szerintem ezzel fogja kezdeni ha megjön.Biztos túl élem, tudom, hogy jót akar, de megborzongok, ha arra gondolok, hogy kúpot dugnak a fenekembe. Olyan megalázó. De köszi, hogy törődtök velem, nemsokára túl leszek rajta.
2012. jan. 7. 21:31
15/33 anonim válasza:
csak jót akar anyud,vagyis szeret és törödik veled.
fél perc alatt túl leszel rajta,utána anyud is nyugodtabb lesz,remélem hatni fog és jobban leszel
mielőbbi gyógyulást
16/33 anonim válasza:
(elozo vagyok)
miert nem engedi, hogy te tedd fel?
17/33 A kérdező kommentje:
azért, mert szerinte elsumákolnám. Azt mondja, hogy ez a biztos, ha Ő bedugja.Próbáltam meggyőzni de lehetetlen.
2012. jan. 7. 21:41
19/33 anonim válasza:
És majd ha 20 éves leszel, ő húzza a barátod péniszére a gumit is, nehogy elsumákold?
20/33 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gáz de nem lehet vele beszélni, önfejű.
2012. jan. 7. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!