Miért van ez? A barátnőm gondokkal küszködik mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
a barátnőmnek 2 héttel ezelőtt megjött de most megint megjött neki két napja! nagyon szeszélyes volt amikor 1 hónapot késet neki de az előbbi jobban izgat 7 napja szexeltünk utoljára és arra rá 5 napra megjött!!! a melle is fáj neki de a menstruációja szokásos nem kevés olyan normális!hányingere sincs csak a feje fáj és semmi más csak a melle fáj ugye a menstruáció miatt a hasa meg a melle a bimbóját is beleértve! :S kérlek segítsetek normális válaszokat ha lehet !! köszi előre is !!2012. jan. 7. 19:35
1/3 anonim válasza:
Ciklusa mindig rendesen/rendszeresen jött ezt megelőzően? Volt valami felkavaró esemény mostanság, stressz, bármi? Illetve, táplálkozásra mennyire kiegyensúlyozott, vagy mennyire a "még most is túl nehéz vagyok!" kategória?
2/3 anonim válasza:
ha amiatt izgulsz, hogy terhes-e vegyetek egy tesztet, dm-ben rossmanban, ahol senki nem ismer, le sem buktok és kiderül a dolog!
3/3 A kérdező kommentje:
igen olyan típus h még mindeig kövér vagyok !!! stresz nem volt max csak a suli miatt az állandó tanulás meg az h a szülei le sem szarják és eddig az előttem lévő barátja ota nem rendes a ciklusa mindig késik valamikor 5 napot valamikor 1 hetet valamikor 2 őt de ez az utólsónál 1 hónap volt most meg megjött neki 2 hétre rá vagyis két héttel előbb de teljesen olyan mint egy normális vérzés ugyananyi a mennyisége meg minden! köszi h próbáltok segíteni
2012. jan. 7. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!