Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik ilyenkor?

Mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogamzásgátlót szedni, de azért, hogy a ciklusomat beállítsa, "szabályozza". Azt tudom, hogy először nőgyógyászhoz kell elmenni íratni, de mi történik egy ilyen vizsgálaton?
2009. máj. 23. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

megkérdezik szűz vagy e még. aztán ha igen, akkor egy kacsával megvizsgálnak, ha nem vagy az, akkor meg benyúl a doki kesztyűs kézzel, de nem fáj.

Meg legelső alkalommal szoktak kenetet is venni, rákszűrés céljából. Felír egy ciklus szabályzó gyengébb gyógyszert, talán lindynette 20 at.

Meg kapsz egy kiskönyvet, amit mnidig magaddal kell majd vinned, abban lesz a látogatásaid dátuma, esetleg hogy részt vettél már szűrésen. Előszőr tesztelni kell a gyógyszert, majd ha beválik három havi adagot is írhat fel, ezeket a gyógyszereket csak receptre lehet kapni bármelyik gyógyszertárban.

2009. máj. 23. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elmész egy nögyógyászhoz, elöször csak vért vesznek hormonok.. trombozis gyanu...stb.. majd kb 1-2 hét mulva vissza kell menni, és megvizsgál, ilynekor fel kell feküdni egy nögyógyászati vizsgáló ágyra és lesz egy rákszürés meg egy kenet viszgálat, mind ezt egy kacsa segitségével teszik ha szüz vagy ne ilyedj meg mert nem fog bántani" olyat választ " a doki, ez elözö megbeszélés tárgya, és akkor kb 10 nap alatt meg van az eredmény , utána ir fel gyogyszert ennyi ki lehet birni.
2009. máj. 23. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :)
2009. máj. 23. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én legelőször magándokinál voltam, közöltem, h szeretnék vmi fogamzásgátlót iratni (persze előtte érdeklődtem, s nevekkel tisztában voltam), ő nem kérdezett semmit, fogta a receptet, s felirta. Azóta már megjött az eszem, s tudom, h ez nagyon buta dolog!! Így javaslom, h menj nyugodtan el, lehet kicsit kellemetlen lesz az első (bár nekem mindig az:), de délutánra el is felejted a dolgot:)
2009. máj. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!