Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jártatok már így rákszűrés után?

Jártatok már így rákszűrés után?

Figyelt kérdés
Szóval, ma voltam vizsgálaton életemben először, 26 évesen...és 5 éve voltam pasival. A vizsgálat nem fájt, de kellemetlen volt. Aztán kb 4 órahossza múlva jelentkezett barnás-rózsaszínes folyás alhasi fájdalommal. Nem tudom, h ez a vizsgálat okozta, vagy az, hogy kb 2 nap múlva meg fog jönni. Vagy a kettő játszott össze? És még annyit, hogy ha valami nagyon kóros lett volna a méhnakamon, azt látta volna az orvos? Mert jó, hogy minden negatív, de félek a citológiától. Nagyon nagy baj nem lehet akkor, mert azt észrevette volna?
2012. jan. 6. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Előfordulhat vérzés, sőt, az is előfordulhat, hogy előbb megjön. Szerintem ne izgulj feleslegesen. Sajnos nem minden látható, azért kell a kenetvétel. De elég kicsi az esély rá hogy 26 évesen beteg vagy.
2012. jan. 6. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
26 évesen voltál először nőgyógyásznál?
2012. jan. 6. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

igen, barnázás-vérezgetés simán előfordul rákszűrés után, mert maga a szűrés abból áll, hogy lecsíp egy pici darabot a méhszáj felületéről, szóval simán vérezhet egy kicsit utána

ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond

2012. jan. 6. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen idősen, mert félek az orvosoktól:( Nem kell bántani, járok eleget másféle orvoshoz sajnos:(
2012. jan. 6. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. jan. 6. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon izgultál és így elöbb megfog jönni a menstruációd. Ha valami problémát látott volna a doki, akkor szólt volna.
2012. jan. 6. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon izgultam:S kb 200-as pulzus, remegtem, egész délelőtt ment a hasam, egy falatot sem voltam képes lenyelni...hát ez van, én ilyen parás vagyok:)köszönöm a megnyugtató válaszokat
2012. jan. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!