Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hol lehet panaszt tenni, ha...

Hol lehet panaszt tenni, ha egy általános iskolában mocsok van?

Figyelt kérdés
Az általános iskolában elég koszos a mosdó, már többször lett szólva, de nincs eredménye. A gyerekek elmondása szerint csak épphogy csurgó hideg víz van, a szappan természetesen már luxus lenne. Nem elég, hogy nem tudnak kezet mosni, de még maga a WC is retkes és büdös. A kislányomnak komoly fertőzése lett. Mivel otthon tudom, hogy normálisan takarítok és ő még a fiúzáshoz kicsi, nagyon valószínű, hogy onnan szedte össze. Tudja valaki, hol lehet ilyen ügyben panaszt tenni? Köszi
2009. máj. 23. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Az igazgatónak írásbeli beadványt kell írni, lehetőleg több szülő aláírásával, hogy ne egyre pikkeljenek, arra köteles válaszolni. És/Vagy a helyi ÁNTSZ illetve az iskolát fenntartó önkormányzat. További lehetőség: oktatási ombudsman, ha az előbbiek nem jönnek be.
2009. máj. 23. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Hívd fel a szülőket és beszéljétek meg és együtt lépjetek fel, ne te egyedül.

Ha nem tudod a számukat mondd meg a kislányodnak, hogy kérdezze meg a társait, hogy adják meg a szüleik számát. Vagy írj egy levelet és add meg a telefonszámodat és mondd meg a lányodnak, hogy adja oda xynak, hogy az anyukájának vigye el.

Vagy szülőiértekeztelen hozzátok fel a témát.

Persze lehet a többi gyerek nem mondja otthon így a szülők nem is tudnak róla.

Nálunk is mocsok volt, a takarítónők hazahordták a tisztító szereket (általánosban).

Iskolában szappan se volt se szemetes, így a nagylányok nem tudták hová eldobni a dolgokat. Arról ne is beszéljünk, hogy ugye wc papír sosem volt az iskolákban.

Hidegvíz volt, de az nem sokat ér. Egyébként hatalmas piszok nem volt, volt takarítva valamennyire...

De szerintem ezért szólni kell az ántsznek. Úgy tudom nem zárják be a sulit előbb takarításra kötelezik őket.

De ne te egyedül szólalj fel, mert mi is mindig így volltunk, mindig csak anyukám szólt mindenért más nem mert. Aztán ahol tudtak kitoltak velem a tanárok... szemétség, de a mai világ ilyen.

2009. máj. 23. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Már többször szóltunk szülőin, mindig az a válasz, hogy van takarítás, de hát a gyerekek.... Szerintem ez nem indok, de hát ez van. Attól tartok, hogy erre a problémára az lenne a válasz, hogy honnan tudom, hogy ott kapott el valamit? Nőgyógyászatra kellett vinni a gyereket, azt mondta, marha ronda bacis fertőzés! Ez már igen durva, szerintem. Ráadásul, ha ilyenek maradnak a körülmények, miért ne kaphatná el mág jó néhányszor? Majd próbálkozom, remélem nem kell szemét módon feljelenteni őket valahol...

Még egyszer köszi

2009. máj. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!