Ilyen tünetekkel adnak beutalót endokrinológiára?
Hullik a hajam,szőrösödöm,sokkal szőrösebb vagyok mint egy átlagos nő,combom,hasam,hátam,de még a melleim is szőrösek,izzadós típus vagyok,de főleg az utóbbi időben még jobban.A bőröm is kissé pattanásos,korpás szeborreás.
Ha megmondom a háziorvosomnak,hogy szeretnék beutalót endokrinológiára,adni fog?Nőgyógyász nem tudna beutalni?Mert oda amúgy is mennem kell majd.
18/L
HA szőrösödsz biztos, mivel az egy komoly tünet. tőlem is pont ezt kérdezték, hogy a köldökömtől lefelé van-e egy
csík szőr. Jó hogy neked eszedbe jutott hogy hová kell menni, én sajnos nem tudtam, hogy ez komoly tünet.
Én is odaentem az orvoshoz, hogy adj beutalót endokrinológiára, és nem kellett semmit se bizonygatnom. Nőgyógyász is adhat beutalót, gondolom a menstruációddal sincs minden rendben ha oda akarsz menni.
Azért érdemesebb a háziorvostól kérni mert átlag jó 2-3 hónap mire kapsz időpontot endokrinológiára így jobb nem tökölni.
Ha elmondod a tüneteid nem fog akadékoskodni, max ne úgy kezd, hogy endokrinológiára akarsz menni, hanem azt mond, hogy szerinted hormonzavaraid vannak.
Bocs az offért, de az 1. válaszolótól megkérdezhetném, hogy mit jelent ha a köldöktől lefele van egy csík szőr?
Ugyanis nekem van, de eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Kellett volna?
Esetleg hormonzavarra utal? Vagy mire? Menstruációmmal soha nem volt gond, szinte napra pontosan érkezik, ezért nem gondoltam volna ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!