Ez most mi, ha nem felfázás?
Figyelt kérdés
Hétfő estére belázasodtam, iszonyatosan fájt a hasam. A lázamat kialudtam, a hasfájás egész kedden tartott, de szerdára kutya bajom sem volt. Ma viszont azt érzem, hogy állandóan pisilnem kell, szinte ki se bírom a wc-ig és talán egy egész kicsit csip is a végén, de nincs más panaszom, pl. fájdalom vagy véres vizelet, rossz közérzet.2012. jan. 5. 17:38
1/3 anonim válasza:
Lehet enyhébb lefolyású felfázás, a láz és hasfájás pedig sok minden mástól is lehet..Nem biztos, hogy összefüggésben van. Igyál sok folyadékot!Esetleg sós ülőfürdő! Ha nem múlik el néhány napon belül, akkor orvos!
2/3 anonim válasza:
Felfázástól ritkán van láz, szerintem inkább valami vírus lehetett.
3/3 anonim válasza:
Menj orvoshoz, amíg nem lesz rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!