Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a nőgyógyásznál?

Milyen a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és volt már hüvelygombám. De most is összeszedtem szerintem egy ilyen vertőzést, de anyunak még nem mertem szólni. Vettem Canestent, de nyugodtabb lennék ha doki látna csak félek. Milyen a nőgyásznál?
2009. máj. 23. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell félni tőle, ez a dolga, hogy meggyógyítson ha bajod van. Szólj anyukádnak is nyugodtan, valószínűleg nagyobb tapasztalata van ilyen téren. Ha anyudnak nem mersz szólni, mert házisárkány, akkor egy idősebb barátnődnek vagy nőrokonodnak akiben megbízol.

Nyugi, a nőgógyász nem hentes (reméljük). Van kifejezetten tinikorúak nőgyógyászata (úgy tudom).

2009. máj. 23. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, meg fog vizsgálni. Nem fáj. Gobóndolj arra, hogy naponta több száz nemi szervet lát. Szóval neki olyan ez, mintha te más kezét néznéd. Ki lehet bírni. Mindenki szokott gombát összeszedni. Én is rendszeresen.
2009. máj. 23. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi! Helyesbítek: gondolj.
2009. máj. 23. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan szólj anyukádnak, ha csak nem tényleg nagyon nem olyan karakter, akivel lehet erről beszélni. De egy gombásfertőzést uszodából, wc deszkáról is össze lehet szedni.

A nőgyógyásznál lenni nem a legkellemesebb dolog, de még mindig jobb mint fogorvosnál. Én eddig csak sztk-s rendelésen voltam (nem tininőgyógyásznál, hanem felnőtt orvosnál, pedig én sem vagyok idős, és még szűz vagyok), de mindannyian nagyon kedvesek voltak. És messze nem volt olyan rémes a vizsgálat sem, mint sokan híresztelik. A lényeg, ha vizsgálatra kerül sor, lazíts. Nem kell szégyellősködni, mert mint ahogy írták már, naponta rengeteg puncit lát a nőgyógyász, és tényleg olyan neki, mintha te más valakinek a kezét néznéd. Ha gond van jobb megmutatni magad mint otthon kísérletezgetni. Ha valami konkrét kérdésed van, nyugodtan írj privátba is, szívesen válaszolok.

2009. máj. 23. 12:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. jún. 2. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!