Magán nőgyógyásznál hogyan működnek a dolgok?
Itt is van asszisztensnő és ugyanúgy rálát az egész vizsgálatra?
Kapok utánna olyan papirt mint a kórházban vagy csak szóban elmondja hogy milyen bajom van/nincs?
Mennyi pénzt kell magammal vinni hogy biztos elég legyen? (Sopronról van szó)
És többet kell adni kicsivel vagy pont azt az összeget?
1. Változó. Az első dokinál,akinél voltam, nem is volt asszisztens. A másodiknál volt, és pont úgy volt az asztal, hogy látta a vizsgálatot.
2. Kapsz papírt.
3. Attól függ miért mész. Sztem 15 legyen nálad.
4. Pont az összeget.
Én Sopronban élek. Kihez mész ha szabad tudni?
A rákszűrés 8-10.000ft között szokott lenni, de a biztonság kedvéért több legyen nálad. Pont azt az összeget kell adni, itt nincs külön hálapénz, hiszen fizetsz a vizsgálatért alapból.
Én szoktam kapni papírt a vizsgálatról, és ezt magammal is kell vinni a következőre.
Ja, és ahova én járok ott nincs asszisztens.
Én ha tehetem fizetés előtt megyek, mert akkor sokat várni sem kell. :D
Én is soproni vagyok, de 7000 Ft-nál többet nem fizettem még rákszűrésért. De azért vigyél többet.
Asszisztens nem volt, de nem is hallottam arról, hogy bármelyik magánrendelésen lenne.
A rákszűrés eredményét utólag valamilyen formában biztos mindenhol megkapod.
Itt nem kell borravalót adni. :)
És találomra kit választanál?
Na hát ezért fordulhat elő olyan eset, hogy fényképezte a doki a pacienseit, mert nem volt ott asszisztensnő!
Pedig úgy tudom kötelező lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!