Milyen vizsgálatok lesznek első alkalommal?
Figyelt kérdés
Holnap reggel megyek nődokihoz,mert végre pozitív lett a tesztem. kb 4-5 hetes lehetek. Kérdés,hogy milyen vizsgálatokat csinálnak az első alkalommal? Labor lesz? vagy az majd később?2012. jan. 5. 09:26
1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy 37 éves elmúltam,ezért kérdezem. Szerintem más vizsgálatok is kellenek,mint fiataloknál.
2012. jan. 5. 09:35
2/7 anonim válasza:
Laborba is elküldtek, volt rákszűrés, és volt UH, hasi, nem hüvelyi.
3/7 anonim válasza:
Lemaradt, h még ne siess nagyon, ráérsz még legalább 1 heet, mert nem biztos, h látja a petezsákot, és akkor felesleges izgalomnak teszed ki magad.
4/7 anonim válasza:
- hasi UH, esetleg hüvelyi vizsgálat
- már lehet elküld laborba (vizeletet, vért néznek)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) csak tippelem,hogy mennyi idős lehetek,mert dec 4-én volt meg és 26 naposak a ciklusaim. Teszteltem 3x,mind + volt. Előző hónapban negatívat teszteltem. Mellem érzékeny nagyon és a hasam is feszül,néha keményedik,sőt furcsán bugyorog.
2012. jan. 5. 09:58
6/7 anonim válasza:
Nem hasi, hanem hüvelyi UH lesz, a hasi még nem mutatná...
7/7 anonim válasza:
6. hét előtt az UH nem mutatja megbízhatóan a terhességet, addig nem érdemes orvoshoz menni
A terhesség heteit pedig az utolsó menzesztől kell számítani, szóval aszerint 6 hetet várd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!