Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét? Miért?

Tampon vagy betét? Miért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 08:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 11

Csak ne lenne olyan drága...aranyárban mérik :) marad az o.b. :)

2012. febr. 14. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
én is felszisszentem először az ár hallatán, de aztán összeszámoltam, hogy ha megvennék egy tampont meg egy probiotikus cuccot külön, amit még baromi kényelmetlen használni is, akkor már többe lenne az egész. nekem mondjuk fertőzésen segített, én azért használom azóta ezt. nekem megfizethetetlen amit segített, azelőtt már nem mertem uszodába menni, annyira mindig mindent elkaptam. de ha nincs ilyen gondod, akkor biztos elég a sima tampon is :)
2012. febr. 15. 16:13
 13/14 anonim válasza:
Egyértelműen betét! Lehet hogy csak én vagyok vele így, de nekem a tampon nagyon kényelmetlen! Rossz érzés, hogy úgymond van bennem valami... Én betétet ajánlok, abból is szárnyasat, az nem mozdul el!
2013. ápr. 11. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:

# 13

Valószínűleg nem jól teszed fel, nem elég mélyre. Ha a tampon a helyén van, egyáltalán nem lehet érezni.

2013. ápr. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!