Ti melyik egészségügyi betétet kedveleitek a legjobban? Miért? És melyik tampont kedvelitek a legjobban? Miért?
Tampont használok inkább, abból csak o.b-t.
Egészségügyi betétből rengeteget próbáltam, de nekem is az always vált be ha van sensitive a boltba az, ha nincs jó a másik is. :) De always legyen.
Tisztaságiból viszont nem vagyok válogatós, most always van, de volt már libresse, carefree,bella,naturella (azt imádtam a kamillásat) de volt már sima tesco-s,coop-os is. Nálam mindegyik ellátta a funkcióját. Úgyhogy....ennyi. :)
Sziaa:) Lehet hogy régi a kérdés, de azért válaszolok rá:)
Tisztasági betétből carefree-t használok, de sajnos nekem sok a fehér folyásom ezért minden nap használok. Egészségügyi betétből always (ultra normal plus) és gyengébb napokon naturella ultra normal:) Nem vagyok tamponos csak ritkán használok, de akkor is naturella minit:) Ja és éjszakára always ultra night-ot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!