Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti melyik egészségügyi betétet...

Ti melyik egészségügyi betétet kedveleitek a legjobban? Miért? És melyik tampont kedvelitek a legjobban? Miért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 17:50
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Köszi!Még mindig jöhetnek azok a válaszok!
2012. jan. 6. 21:26
 22/37 anonim ***** válasza:
Én csak carefree betétet használok, mivel érzékeny a bőröm, és az meg pamutos, plusz nem is csörög úgy mint a műanyag alwaysek. Én bugyiból is csak pamutot hordok, szóval betétből is a pamutosat választom.
2012. jan. 7. 02:54
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem szeretem az Always-t betétet mert zörög a nejlon rajta inkább a naturella. Tampont nem használok.
2012. jan. 7. 09:28
 24/37 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jan. 7. 09:53
 25/37 anonim ***** válasza:

Eü: Always, a hagyományos, bár most kipróbáltam a Platinumot és nagyon jó. A húgom is Always-t használ, anya és az ikertesóm Libresse-t. Néha én is használok Libresse-t, ha maradt itthon, anyunak vagy a tesómnak az utolsó mensijéből. Ők is használnak ugyanígy néha Alwayst. A Libresse-sel sincs bajom, csak az Always szerintem kényelmesebb, a Libresse könnyebben elcsúszik. A húgom egyedül az, aki nem viseli el, ha nem Always van bent, egyszer Libresse volt itthon, mikor megjött neki és késő este elrohant a Tesco-ba egy csomag Alwys-ért, mert fél óra után kijelentette, hogy elege van.

Tisztasági: carefree vagy always.

Tampon: OB, de nagyonr ritkán használok. (csak ha úszni megyek.)

2012. jan. 7. 12:10
 26/37 anonim ***** válasza:
Always egészségügyi betétet használok és míg szűz vagyok nem szeretnék tampont használni de azért szeretem ezt mert jó nedvszívó és tartósabb
2012. jan. 7. 12:38
 27/37 A kérdező kommentje:
Köszi!Telhetetlen vagyok még mindig várom a válaszokat!
2012. jan. 7. 19:01
 28/37 anonim ***** válasza:

Eü Always :)

Tisztasági Carefree

tampont ritkán használok de OB

2012. jan. 12. 17:14
 29/37 anonim ***** válasza:
always eüt használtam eddig, de kezd zavarni, h túl műanyag és mivel úgyis tampont kezdtem használni (pamina igazából nem érdekelnek a márkák csak a funkciója) és eddig nagyon bevált, szal ha elfogy a maradék always váltok valami természetesebbre, mondjuk libresse carfree...
2012. jan. 27. 19:31
 30/37 anonim ***** válasza:

Always Sensitive. Így nem érzem annyira, hogy van valami más is, nem csak a bugyi. Meg mert nem csúszik ki, és nem ázom át.

Tampont még nem próbáltam.

2012. febr. 7. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!