Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ilyen sokszor...

Miért van ilyen sokszor hüvelygombám?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és az elmúlt évben kb 4-5× volt,mindig vettem canesten kombit és elmúlt ,de kicsit zavar hogy mindig visszajön.Mit tehetnék?Menjek nőgyógyászhoz?
2012. jan. 2. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok helyen kaphatsz fertőzést. Nekem is visszatérő volt, mert sajnos muszáj leülnöm pisilés közben a wc-re, másképp nem megy. A leterített papírzsepi meg nem sokat ér...

Nőgyógyászhoz érdemes lenne elmenned, mert ő ki tud írni valami erősebb kúpot, vagy krémet. Nekem egyébként a Candibene krém vált be. Szinte minden nap kenem megelőzésképp, és azóta kutya bajom.

2012. jan. 2. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Menj nőgyógyászhoz. Lehet, hogy nem is gomba, vagy nem is CSAK gomba. Orvos megállapítja és ír fel olyan gyógyszert ami remélhetőleg hatni fog. És lehet, hogy néhány életmódbeli változtatásra is szükség lesz.
2012. jan. 2. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy vettél Canestent, hogy nem voltál orvosnál? Ha igen, az elég baj, mert csak orvos tudja megállapítani, hogy mi okozza a panaszaid.
2012. jan. 2. 12:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat:)

Pedig szerintem nem szoktam semmi ilyesmit csinálni,direkt odafigyelek rá,hogy pl nem nyúlok oda koszos kézzel,még pisilni sem szoktam idegen helyen semi ilyesmi:S

És igen magamtól mentem venni :/

Na mindegy akkor majd elmegyek orvoshoz

még egyszer köszönöm:)

2012. jan. 2. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

A partnered (ha van)tőle is visszafertőződhetsz

-gombabugyit ne hordj: műszálas és tangabugyik azok!

Az immunrendszered is lehet le van gyengülve, kellene szedned valami természetes hatású immunerősítőt+egészséges étkezés.

2012. jan. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!