Sokszor nem tudom visszatartani a vizeletemet, s kicsöppen egy két csepp. Mi csináljak?
Ezt a betegséget(igen, ez egy betegség) hívják úgy, hogy inkontinencia.
Namármost, ennek lehetnek szervi és lelki okai is.Érdemes lenne tényleg elmenni egy alapos kivizsgálásra, ha az nem hoz eredményt (vagyis nem derül fény az inkontinencia okára), akkor ez a betegség nálad lelki eredetű,és akkor ezeket az okokat kellene megszüntetni.
azt, hogy nem élsz rendszeres szexuális életet, ki lehetett találni, mert a vagina és a húgycső ugye nem ugyanaz, és a "kitágultságnak" köze nincs az inkontinenciához
javasolnám, hogy keresd fel a háziorvosod, egy kivizsgálás nem árthat - lehet, hogy nyomja valami a húgyhólyagod
ha semmi szervi problémát nem találnak, akkor pedig ajánlanám figyelmedbe az intim tornát
Szerintem a szexuális életnek nem sok köze van a vizelettartási gondhoz,hisz a vizelet nem a hüvelyből távozik, tehát az nem tágul ki.
Szerintem mindenképpen doki,addig esetleg használj ehhez való betétet.
Na, gratulálok, a doki után feltétlenül vedd elő a biosz könyvet, mert gáz, h nő létedre fogalmad sincs a nemi szervedről.
Egyébként inkontinenciádban szenvedsz, menj először orvoshoz, aztán valszeg intim tornára fog küldeni - akkor lehet nem kell a biosz könyv, mert ott tuti megtanulod, melyik "lyuk" mire való.
Anyukámnak is folyton ez volt. Habár ő már 50 éves. Becsurrant neki ha nevetnie kellett. Én pedig elcipeltem orvoshoz.
Nem írt fel semmiféle gyógyszert, azt mondta, hogy az ő korában ez normális és ajánlott neki mindenféle gyakorlatokat amivel erősítheti odalent a dolgokat.
Azóta minden nap csinálja és már nem csöppen be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!