Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha valaki szorteleniti magat...

Ha valaki szorteleniti magat lent milyen egeszsegugyi baja lehet ole?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy orvosok mondtak hogy egyaltalan nem egeszseges szorteleniteni a punc.it... Igaz ez? Ha igen milyen gondjaink akadhatnak ebbol?
2012. jan. 1. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen.
2012. jan. 1. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele, ahol kilót ott eltávolítom, ahol nem ott rövidre vágom. a szőrszálakon baktériumok vannak plusz izzadság is, amik ugyan nem betegítenek meg, de sose lehet tudni mikor fog betegséget okozni, másrészt azért tényleg elsődleges védelmi vonal. én mértékkel szedem le.
2012. jan. 1. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:

szőrtüszőgyulladás,

ill. fogékonyabb leszel a fertőzésekre, egyrészt, mert a borotvával beviheted ill a géllel/habbal ha bekerül a hüvelyedbe, akkor gyengíted a hüvelyflórát, másrészt mert a szőr hagy némi teret a levegőzésnek, a csupasz bőr pedig rátapad a fehérneműre

2012. jan. 1. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, de nagyobb az esélye a fertőzésnek, mivel a szőr védi a puncit úgy, hogy nem engedi rátapadni a bugyit.
2012. jan. 1. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szörtüsző gyulladás, nem szellőzik kellő képpen, vándor szemölcsöket terjeszted szét a borotvával, és elsődleges "védővonal" is.
2012. jan. 1. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:)
2012. jan. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!