Milyen az intimtölcsér? Használja valaki betét vagy tampon helyett?
Figyelt kérdés
Hallottam az intimtölcsérről, ki szeretném próbálni! Tampont nem használok méhszájseb miatt, a betétet meg utálom!2009. máj. 21. 11:42
2/7 anonim válasza:
Nem használom,de kacérkodtam a gondolattal sőt végülis még most is:DNekem inkább a higiénia vele a bajom és a félek,h kibuggyan meg hasonlók.Amúgy azon az oldalon amit az elős tett be van kezelési útmutató is.Kicsit furi,de végülis.
3/7 anonim válasza:
én még nem használtam,csak azt nem értem,hogy az eltávolitásnál a benne lévő vér hogy nem "loccsan ki"?nekem ez nem volt világos..aki tud róla valamit,meséljen:)
4/7 A kérdező kommentje:
Az oldalt már láttam, ott tetszett meg. De tapasztalatot szerettem volna kérni konkrétan.
2009. máj. 21. 12:58
5/7 anonim válasza:
2. vagyok.Én úgy láttam,hogy össze kell szorítani a tetejét kivételkor,de,hogy hogy azt nemtudom,de a bemutatón elvileg ott van.nekem tuti kifolyna ezért nem is merem és ráadásul tisztítani,én félnék,hogy sosem sterilizálom eléggé...
6/7 anonim válasza:
nem lötyög ki. eleve tök lassan lehet csak kiszedni, és nem lóbálod, mint a tampont. mondjuk, ezt meg kell tanulni, hogy hogy vedd ki, de meg lehet tanulni.
7/7 anonim válasza:
kipróbáltam. tényleg jó dolog. nincsen elázás stb.. hihetetlenül sok vér gyűlik össze benne pár óra alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!