Jelenthet valamilyen gondot ha rendszertelen a ciklusom?
Figyelt kérdés
11 éves korom óta menstruálok, de sosem jön meg pontosan. Volt pár hónapja, hogy 13 napra jött meg, majd ezután 19,28,30,28 most pedig már a 36.nap van és nem jött meg. Kimaradni azért nem szokott..2 hete volt kb. barnás folyásom bár napig, ami szokatlan volt. Kicsit kezdek aggódni. Szűz vagyok, ezért tehes se lehetek egyébként. Lehet valami fertőzéstől esetleg? De akkor miért nem volt sosem redszeres? Vagy valószínűbb, hogy hormonokkal van gond?
L/18
2011. dec. 29. 21:24
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy most nem vagy kapcsolatban de majd leszel, akkor ez meg nagy gond lesz. Mellé 18 évesen már illene inkább utánajárni a dolognak. Amúgy valószínűbb, hogy hormonális vagy szervi.
2/4 A kérdező kommentje:
És az, hogy nagyon vékony vagyok befolyásolhat valamit?
2011. dec. 29. 21:52
3/4 anonim válasza:
Lehet köze hozzá. Meg még vagy 100 más dolognak is.
Itt lenne az ideje, hogy elmenj nőgyógyászhoz és kiderüljön miért nem állt be a ciklusod rendszeressé.
Valószínű, hogy hormonális szerintem is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Akkor megnézetem inkább.
2011. dec. 30. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!