Jól sejtem, hogy ez már nem normális, ugye? Két hónapja műtöttek jóindulatú csomóval a mellemben..
Két hónapja műtöttek jóindulatú csomóval a mellemben. A bimbóudvar mentén vágtak, nem csöveztek, másnap hazajöhettem. A gondom az, hogy még mindig van olyan rész, ami kemény és néha fáj is-főleg erősebb érintésre. Esetleg pangó folyadék begyulladt volna? Vagy összenőtt valami? Máshol olvastam, hogy kb 6 hét a gyógyulás, de ezt már túlléptem.
Orvoshoz tervezek menni, ezt légyszi ne írjátok, de amíg bekerülök, kíváncsi lennék mások tapasztalataira.
engem is ezzel mütöttek,d e én mindkétszer kaptam kis vákumot,söt mindneki,és amig ne mentza folyadék 10 ml alá,nem vették ki. nem értem et miért nem kaptál.valoszinüa pangó folyadék betokosodotzt,azt viszont tuti müteni kell,én viszont a kkor kérnék kártéritést.ilyen nincs hogy nem kapsz csövet,soha iylet nem hallottam.
megkérdezhetem hol mütöttek? engem az országos onkologiai intézetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!