Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jól sejtem, hogy ez már nem...

Jól sejtem, hogy ez már nem normális, ugye? Két hónapja műtöttek jóindulatú csomóval a mellemben..

Figyelt kérdés

Két hónapja műtöttek jóindulatú csomóval a mellemben. A bimbóudvar mentén vágtak, nem csöveztek, másnap hazajöhettem. A gondom az, hogy még mindig van olyan rész, ami kemény és néha fáj is-főleg erősebb érintésre. Esetleg pangó folyadék begyulladt volna? Vagy összenőtt valami? Máshol olvastam, hogy kb 6 hét a gyógyulás, de ezt már túlléptem.

Orvoshoz tervezek menni, ezt légyszi ne írjátok, de amíg bekerülök, kíváncsi lennék mások tapasztalataira.

2009. máj. 20. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fertőződés, esetleg betokozódás. Semmiképpen nem jó egyik sem, az orvost meg csak tervezgesd nyugodtan. De vigyél magaddal váltóruhát, meg ilyeneket mert lehet azonnal megműttenek.
2009. máj. 20. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

engem is ezzel mütöttek,d e én mindkétszer kaptam kis vákumot,söt mindneki,és amig ne mentza folyadék 10 ml alá,nem vették ki. nem értem et miért nem kaptál.valoszinüa pangó folyadék betokosodotzt,azt viszont tuti müteni kell,én viszont a kkor kérnék kártéritést.ilyen nincs hogy nem kapsz csövet,soha iylet nem hallottam.

megkérdezhetem hol mütöttek? engem az országos onkologiai intézetben.

2009. máj. 20. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
A varrat keményedik be, ne ijedj meg!
2009. máj. 21. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hali,nekem is kemény a varratoknál,kb engem is 3hónapja műtöttek szintén drain cső nélkül,az areola körüli vágásokkal,és olyan mintha még mindig ott lenne valami nekem is,pedig már nincs,csak megsérültek a mirigyek meg a kötőszövetek szerintem,el fog múlna több mint valószinű.
2009. máj. 21. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!